Op weg naar het strand, de leukste treinreis ooit!
Blijf op de hoogte en volg Maaike en Ninke
16 December 2007 | Thailand, Bangkok
Vandaag zijn we aangekomen in Koh Samui, na 3 dagen in Bangkok te zijn geweest.
Bangkok is echt een geweldige stad, maar na drie dagen ben je de drukte en alle smog wel zat. We hebben van alles gezien, maar vooral heel veel tempels. Gisteren zijn we vooral opgetrokken met Robin (een Nederlander die we op het vliegveld in Duitsland ontmoet hebben), met z'n drieen zijn we echt de stad doorgevlogen om de laatste dingen nog te bekijken. Erg bizar was de 45 meter gouden boedha.
O ja Debbie, Tijdens een lunch langs het water, is mijn luckey aansteker, die ik van je had gekregen door een serveerster in beslag genomen. Ze heeft een uur lang met die engel in haar borstzak door het eettentje heen gehuppeld. Ze werd er zo blij van dat ik hem haar heb laten houden. Het was vooral een erg komisch gezicht om die vrouw door dat eettentje rond te zien huppelen en zingen vanwege die aansteker met hanger.
Het reizen verloopt tot nu toe erg soepel en het leuke is; De vele backpackers van alle nationaliteiten die je onderweg tegenkomt. Vannacht zijn we met de nachttrein van Bangkok naar Surat Thani afgereisd. Deze in totaal 11 uur lang durende trein reis, was echt 1 groot feest. De trein was erg lang en de stoelen kon je laten opklappen tot bed (klinkt niet echt confortabel, maar het was prima te doen) Met ruim 30 andere mensen zaten we in een coupe. Mensen kwamen langs om eten en drinken te verkopen. Conclusie: Maaike en ik hebben de hele nacht met een flinke emmer Whiskey/ cola rondgelopen, aan glazen deden ze niet. Toen de rest van de trein ons zag lopen met deze emmer, besloten velen gezellig met ons mee te doen ;-) Kortom, 2.5 uur geslapen en vandaag lichtelijk brak.
Van Surat Thani zijn we met de boot naar Kho Samui vertrokken en na een reis van 16 uur eindelijk op ons zon, zee, strand bestemming aangekomen. Het is hier erg mooi en relaxed, vooral erg relaxed. We zitten hier in een hutje aan het strand, 4 meter lopen naar de zee. Het is niet super de luxe, twee matrassen op de grond en thats it, maar voor 3,- euro p.p. hebben we het toch Prima voor elkaar!!!
Verder weten we nog niet helemaal wat we de komende dagen gaan doen, maar we laten snel weer wat van ons horen.
Dikke KUZZZZzz Maaike en Ninke
16 December 2007 - 16:41
Kick:
Klinkt goed dames. Ik weet wat mij te doen staat over een maand. Die nachttrein pakken dus! Veel plezier en ik kijk uit naar jullie volgend verslag.
X Kick. -
17 December 2007 - 07:59
Minda:
Haha, ja hoor.... ik wist het.... dat jullie die buckets met thaise bocht al snel zouden ontdekken.
Leuk om te zien dat wij bij dezelfde boedha zijn geweest als waar jullie voor knielen.
Geniet en ik ben benieuwd naar de volgende verhalen!
X-Min -
17 December 2007 - 13:11
Bas Creyf's:
Klinkt gvd niet onaardig..Hier is 1 graadje boven nul en iedereen is sjagie..
ENJOY!
gr,
Bas -
17 December 2007 - 18:33
Samantha (creyf's):
Hallo,
klinkt echt super.. wou dat ik toch maar in je rugzak mee was gegaan hahah veel plezier allebei, geniet ervan..!!
dikke kus Samantha -
17 December 2007 - 20:51
Kim Van Aarle:
Toppie dames! Kunnen jullie die Boeddha niet voor mij meenemen? Past hier mooi in de achtertuin! xxx -
17 December 2007 - 21:18
Dj Nash:
Teringjantje... Zoooo jaloers!!!
(vooral op die emmer cola-whiskey ;))
Enjoy, en we wachten wel op het volgende verhaal!
Dikke zoen! -
18 December 2007 - 15:38
Anneke En Ed:
Hoi Maaike,
ik heb via Gerda het adres van de site van jullie gekregen.
Leuk om te horen dat je het naar je zin hebt en op deze manier kunnen we een beetje volgen wat je allemaal mee maakt!
Heel veel groeten en geniet ervan hé!
Anneke (kudelstaart) -
18 December 2007 - 21:01
Janet :
Hee Ninke, ik was vergeten om je te smsen om je een geweldige reis te wensen maar zo te lezen gaat dat al goed!!
Veel plezier, n-joy en ben benieuwd naar je volgende verhalen!!
kuzz (dinnetje van dj nash) -
19 December 2007 - 15:19
Renate:
Hi babes, ben wel weer toe aan nieuwe belevenissen..;-). Check trouwens ff jullie hotmail...kuz -
19 December 2007 - 16:27
Ton Goudberg:
hay, fantastisch zo,n reisverslag. Veel plezier dames, groetjes vanuit een koud en guur donker Holland. -
20 December 2007 - 16:31
Chadia:
Hoi Ninke,
Wat leuk deze reiswebsite!!!!
Hier is t berekoud BBBBRRRRR!Haha! Jullie hebben t goed zo te zien! Nou meiden veel plezier en zorg goed voor elkaar!
Liefs Chadia (Buuf!)