De leukste stad van Thailand
Blijf op de hoogte en volg Maaike en Ninke
15 Februari 2008 | Thailand, Bangkok
We zijn gisteren laat in de middag aangekomen in Chang Mai. Ik voelde me tijdens de reis niet zo lekker, erg misselijk en hoofdpijn. Wat voor een groot gedeelte te maken had met een flinke kater. De busreis ging door de bergen, dus slingerende wegen. Dat maakte het voor mij niet beter.
Aangekomen in Chang Mai ons intrek genomen in een erg leuk guesthouse. Daarna heb ik Ninke meegenomen om een heerlijk broodje kroket te eten. En ook zij vond het bijzonder om dat hier te eten.
Vandaag hebben we besloten om niet veel te doen. Beetje internetten, naar de markt.. Kortom een relaxed dagje!
Oja, Frits.. Bedankt voor de fotoruimte. Zijn we blij mee, ik denk iedereen wel!
Nou, ik ga weer een broodje kroket eten.. Tot mails!
Liefs maaike
15 Februari 2008 - 09:05
Mirella:
He meis!
Ja frist en ik houden je in de gaten hoor ;-)
Wat een top tijd! nou spreek je snel... -
15 Februari 2008 - 11:30
Ton Goudberg:
Zeg maaike, jij kent me wel niet, maar je gaat wel goed voor nienke zorgen, he !!! Dus geen kroketten meer, en zeker geen thaise, meer fruit en op tijd naar bed hoor !! -
15 Februari 2008 - 11:41
Hester:
Hey lieve meiden
Even een berichtje uut Grun! Wat maken jullie weer een boel mee;-).
Ik ga zometeen mijn tas in pakken, want we rijden vannacht naar Zwitserland!!!! Heb er echt zo'n zin in.
Pas op jullie zelf, dan doe ik dat ook.
Dikke kus
15 Februari 2008 - 14:16
Jodie:
Ben zo jaloers op jullie!!! Nee niet om het broodje kroket..
Echt leuk om jullie foto's te zien. Jullie missen hier in NL echt niks. Het is hier alleen maar ijskoud!
Have fun!
xx