Weer een paar dagen strand - Reisverslag uit Mui Ne, Vietnam van Maaike en Ninke - WaarBenJij.nu Weer een paar dagen strand - Reisverslag uit Mui Ne, Vietnam van Maaike en Ninke - WaarBenJij.nu

Weer een paar dagen strand

Blijf op de hoogte en volg Maaike en Ninke

22 Maart 2008 | Vietnam, Mui Ne

Hee hallo allemaal,

Daar zijn we weer en helemaal bijgekomen van het lange reizen en de stad Saigon!

We zijn na Saigon afgereisd naar Mui Ne, een jetset plaatsje aan de kust van Vietnam, ongeveer 4 uur rijden. In Mui ne hebben we een heerlijke bungalow aan het strand. Na ja, op 10 meter afstand dan, ook goed. Vooral als je hoort dat het in Nederland gewoon sneeuwt!

We hebben de eerste dagen niets anders gedaan dan aan het strand liggen. De derde dag hebben we een tour geboekt naar de zandduinen. Dus vroeg op (5 uur) en op naar de zandduinen om de zonsondergang te zien. Wij waren op tijd, maar onze gids had zich verslapen. Komen we eindelijk bij de zandduinen aan en is de zon al op. Beetje balen dus. Maar goed, de zandduinen waren wel erg mooi. Een beetje Sahara in Vietnam. Na de duinen zijn we naar een soort canyon geweest met een klein riviertje, ze noemen het hier een fairy stream. Erg mooi om te zien!

Weer aangekomen bij onze bungalow hebben we weer heerlijk op het strand gelegen. Ook hebben we die middag besloten om de volgende dag maar weer verder te gaan, aangezien onze tijd in Vietnam een beetje begint op te raken.
We moeten de rest van vietnam in 10 dagen doen, dus tijd om verder te gaan. We hebben besloten om naar het binnenland van Vietnam te gaan. Een plaatsje hoog in de bergen, genaamd Da Lat. Vanhieruit gaan we met de easyriders 3 dagen op de motor weer naar de kust. Een paar leuke dagen in het vooruitzicht dus!

Nou lieve mensen, hoop dat met jullie ook alles goed gaat!!!
Tot snel!

Liefs Ninke en Maaike

• 22 Maart 2008 - 17:02

Ton Goudberg:

hay, meiden, nee, als ik die fotootjes van jullie zo zie, gaat het goed met jullie, houden zo, hier is het aan het hagelen,regenen,vriezen etc, etc. Dikke truien aan, verwarming aan en iedereen loopt te snotteren, is ziek zwak, misselijk of anderszinds onwel, maar bovenal is iedereen M O E.

Geniet er van dames, kus ton.

• 22 Maart 2008 - 20:22

Kimmmm Van Aarle:

SKATJES! Mis jullie! Veel plezier nog de laatste weekjes! En neem die heerlijke zon hier mee naartoe!!! xxx